Online informatieavond over energiebesparen

STEENBERGEN – Gemeente Steenbergen houdt samen met de woningcorporaties Stadlander en Woonkwartier een online informatieavond  voor huurders over de mogelijkheden om snel en gemakkelijk energie te besparen. Dat onderwerp heeft in deze tijd van bewustwording over het milieu en de noodzakelijke duurzaamheid tevens extra aandacht vanwege de zo sterk stijgende gas- en elektriciteitsprijzen.

De online informatieavond vindt overmorgen plaats op dinsdag 16 november tussen 19:30 en 20:30 uur en wordt gehouden in samenwerking ook met het Regionaal Energieloket. Uitgelegd wordt welke kleine maatregelen snel voor een energiebesparing zorgen.
Huurders kunnen zich aanmelden via de website www.energieloket.nl/acties. Na het invullen van postcode kan worden geklikt op ‘informatieavond voor huurders’ en vervolgens op ‘aanmelden informatieavond’.

Gratis cadeaubon ter waarde van 70 euro

Deelnemers aan de online informatieavond kunnen als eersten de gratis cadeaubon aanvragen die de gemeente Steenbergen weggeeft. Deze bon kan bij voorkeur worden ingewisseld bij de lokale bouwmarkten in de gemeente Steenbergen of digitaal via een webshop. Na 16 november kunnen ook andere belangstellenden de cadeaubon aanvragen waarmee energiebesparende producten kunnen worden aangeschaft. Hierbij geldt wel het principe op = op. Er zijn 1234 bonnen beschikbaar, 813 voor huurders en 421 voor woningeigenaren uit de gemeente Steenbergen.