Officiële aftrap jubileumjaar 2022 verschuift naar volgend jaar maart

STEENBERGEN – Het was gevreesd en na de laatste persconferentie van Rutte en de Jong waarbij de samenleving weer voor een deel op slot ging ook wel verwacht. Het jaarconcert van Volharding Steenbergen dat vanwege het jubileum de titel Verenigd en Vereeuwigd mee heeft gekregen en in het teken staat van dit jubileum staat is verplaatst. Van aanstaand weekend naar het weekend van 19 en 20 maart 2022.

“Het uitstel is natuurlijk teleurstellend voor iedereen die aan het feest heeft meegewerkt. In de eerste plaats voor de leden van Volharding waarvan sommigen al bijna een jaar met de voorbereiding bezig zijn. Maar ook voor alle andere mensen die bij het feest betrokken waren. Gelukkig is het geen uitstel want we hebben al een nieuwe datum gepland. Nu maar hopen dat we rond deze tijd zonder belemmeringen de opening van het jubileumjaar kunnen vieren met een prachtig muzikaal festijn”, zo laten projectleiders van het jubileumjaar Claudia de Groen en Olav Reijers weten.
Zowel Volharding als gemeente ‘leek het niet gepast om een feestelijke opening te vieren terwijl de samenleving deels op slot moet’.