Nieuwe vacatures voor vrijwilligers via VIP

Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) Steenbergen – een onderdeel van WijZijn Traverse – is voor diverse lokale organisaties op zoek naar vrijwilligers. Er zijn nu nieuwe vacatures.

Zonnebloem regio Bernardijnen zoekt een penningmeester
De regio Bernardijnen is een regionaal onderdeel van de nationale vereniging De Zonnebloem. De regio Bernardijnen is actief binnen de gemeentes Moerdijk, Halderbergen, Steenbergen, Bergen op Zoom en Roosendaal.
Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die van aanpakken weet. Samen met de voorzitter, secretaris, bestuurslid algemene zaken vormt de penningmeester het dagelijks bestuur. Onder de taken van het regiobestuur valt het ondersteunen van de afdelingen in het mogelijk maken van hun activiteiten en functioneren.
Zoek je vrijwilligerswerk op bestuurlijk niveau is dit een mooie uitdaging!


Verkoopmedewerker/ster
De Wereldwinkel verkoopt (kado) artikelen uit veel delen van de wereld, o.a. uit Indonesië, Vietnam, Mexico, Zimbabwe en Sri Lanka. Naast deze mooie en steeds wisselende collectie worden er Fairtrade producten verkocht zoals koffie, thee, wijn en chocolade. Verder verkopen wij cadeaubonnen (vanaf € 5,00).
Wij zoeken verkoopmedewerkers die op vrijwillige basis in onze winkel de producten willen verkopen en andere voorkomende werkzaamheden willen verrichten. Kom jij ons gezellige team versterken?

Correspondent Lokale Omroep
Wil je meehelpen in een enthousiast team van vrijwilligers om de lokale omroep te voorzien van informatie vanuit jouw omgeving die ertoe doet? Dit kan op veel verschillende manieren als correspondent bij de Stichting Lokale Omroep Steenbergen. Kom eens langs in de studio dan zie je hoe wij werken. Ben je schrijfvaardig, enthousiast, communicatief, nieuwsgierig … maar vooral een fijne collega vrijwilliger die samen met ons het regionale nieuws wil uitdragen. Ons werkadres is de studio maar er is ook heel veel mogelijk vanaf uw eigen omgeving.

Geïnteresseerd in een van deze vacatures of wil je alle vacatures in de gemeenten Bergen op Zoom en Steenbergen inzien? 
Kijk op www.vrijwilligersinformatiepunt.nl en schrijf je in. Via onze website kun je op een veilige manier reageren op een of meerdere vrijwilligersvacatures. 

Het Vrijwilligers Informatie Punt in de gemeente Steenbergen is tijdens kantooruren bereikbaar via 0167-750 850 / 06-3926 7945. Wij hebben een nieuw e-mailadres! Ons nieuwe e-mailadres is vipsteenbergen@wijzijntraversegroep.nl
Het Vrijwilligers Informatie Punt Bergen op Zoom/Steenbergen is onderdeel van WijZijn Traverse Groep.