Netwerkbeurs tijdens viering 450 jaar Nieuw-Vossemeer

NIEUW-VOSSEMEER – In de feestweek 450 jaar Nieuw-Vossemeer wordt op dinsdag 13 juni van 15:00 – 20:00 uur een ondernemers netwerkbeurs gehouden. Dat gebeurt in de feesttent die aan de Veerweg staat opgesteld. Toegang tot de beurs is gratis.

De netwerkbeurs is een initiatief van de Stichting 450 jaar Nieuw-Vossemeer en West Brabant Business Plaza. Ook organisatoren van de destijds in Steenbergen gehouden Bedrijven Contactdagen – René Heijnen en Ad de Korte – hebben zich achter het initiatief geschaard en met hen nog een twintigtal deelnemers. De bedrijven presenteren zich die dag, terwijl tussen 16:00 en 17:30 uur een zogenaamde ‘ondernemerspitch’ wordt gehouden. Hierbij krijgen deelnemende ondernemers de kans om in korte gesprekken en kleine groepen de kwaliteiten van hun bedrijven te belichten.

Overigens kunnen ondernemers zich nog steeds opgeven voor deze netwerkbeurs en voor de genoemde pitch. De deelname kosten zijn laag en het is een goede kans om voor het voetlicht te komen bij in deze regio gevestigde bedrijven en ondernemers. Voor meer informatie en opgave: www.westbrabantbusinessplaza.nl. Bellen met Lily Wierckx kan ook: 06-22670453.