Natuurpodium komt met Outdoor Escape op de Brabantse Wal

REGIO – De Stichting Natuurpodium Brabantse Wal heeft een spannende activiteit bedacht in de lijn van de zo populaire ‘escape rooms’. Het is een buitenactiviteit waarbij de deelnemers naast het vervullen van opdrachten meteen kunnen genieten van de natuur. De outdoor escape is mogelijk vanaf zaterdag 11 juli.

Met als titel ‘De Erfenis van Lievensberg’ kunnen deelnemers in de leeftijd van 9 tot 99 jaar, als stel, gezin, vriendengroep of teamuitje op zoek gaan naar tien sleutels die in het landschap verstopt zijn.
“Johannes de Ram, oprichter van villa Heidetuin en beschermheer van landgoed Lievensberg stierf in 1888. Sinds die tijd zijn de erfgenamen van Johannes op zoek naar de eigendomspapieren die hij voor zijn sterven heeft verstopt. Om te voorkomen dat er iets met het landgoed gebeurt wilde Johannes dat alleen een echte natuurliefhebber de eigendomspapieren kan vinden. Daarom heeft hij 10 sleutels verstopt in het landschap met opdrachten die alleen door een volwaardige opvolger opgelost kunnen worden. Kun jij binnen de tijd de code van Johannes kraken en de eigendomspapieren vinden?”, zo vraagt Robert Deliën, de directeur van Stichting Natuurpodium Brabantse Wal aan belangstellenden.

GPS

Deelnemers aan de outdoor escape ‘De Erfenis van Lievensberg’ ontvangen een GPS-device en een koffer met spelmateriaal. Aan de zoektocht kunnen twee tot veertig personen deelnemen (het is namelijk mogelijk om met maximaal acht teams tegelijk te spelen). Een team bestaat maximaal uit vier volwassenen of twee volwassenen met drie kinderen. Elk team krijgt 100 minuten speeltijd.

Reserveringen

Boeken voor ‘De Erfenis van Lievensberg’ kan via boekingen@natuurpodium.nl. De outdoor escape is vanaf 11 juli mogelijk. Het startpunt is bij Natuurpodium, Boslustweg 1 in Bergen op Zoom. Informatie wordt gegeven via www.natuurpodium.nl/outdoor-escape-brabantse-wal