Najaarsconcert Volharding Dinteloord

DINTELOORD – Harmonie Volharding Dinteloord houdt op vrijdag 13 november haar najaarsconcert, waarbij de gelijknamige muziekvereniging uit Steenbergen met haar klein orkest een gastoptreden verzorgt.

Volharding Dinteloord gaat, ter gelegenheid van haar 70-jarig bestaan, een stukje terug in de tijd en brengt een aantal klassieke werken zoals de Minuteman, een concertmars, alsook een stukje uit de opera Nabucco, afgewisseld met een thema uit ‘The Lord of the Rings’.

De twee laatste voordracht worden gespeeld naar een arrangement van de jonge, talentvolle dirigent Rens van Leeuwen, die Volharding Dinteloord heeft aangetrokken. Op het repertoire staat verder onder meer nog een Doe Maar-medley.

Na de pauze treedt het klein orkest van Volharding Steenbergen op, o.l.v. Bas Abbenhuis. Wat zij ten gehore gaan brengen is nog een verrassing. Ladyspeaker Marianne Littooij praat het programma aan elkaar en na afloop is er nog gelegenheid om gezellig na te praten, onder het genot van een hapje en een drankje.

Het najaarsconcert vindt plaats in Het Dorpshuis aan de Westvoorstraat 3 en begint om 20.00 uur. Toegang gratis. Wie moeilijk ter been is en verlegen zit om vervoer kan bellen naar 06-22962039.