Muzikale en smakelijke benefietavond Stonemountain Runners

STEENBERGEN – Stichting Stonemountain Runners verzorgt op zaterdag 29 maart voor het derde achtereenvolgende jaar een benefietavond ten bate van de Roparun. In café-zaal De Fles treden dan de Steenbergse bands REC en Zero Friction op en staat dj Bob Cuelenaere achter de draaitafel.

Bij de inmiddels traditionele veiling van de Stonemountain Runners kan deze keer onder meer geboden worden op een rondvlucht boven de gemeente Steenbergen en kaarten voor een filmpremière, waarbij men zich kan begeven tussen de BN’ers.

De benefietavond begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk. Omdat het dan Halfvasten is, kan er voor het laatst worden betaald met de Strieneleutbonnen van dit jaar.

En wie zin heeft in een compleet avondje uit, kan eerst bij brasserie Puur/restaurant In de Oude Stempel aanschuiven voor een drie gangenmenu met wijnarrangement (inclusief vrij drinken tijdens het aansluitende benefietfeest). Voor nadere informatie en/of aanmelding: http://www.stonemountainrunners.nlbenefiet@stonemountainrunners.nl