Maar liefst 135 deelnemers op de Dinteloordse Braderie

DINTELOORD – De braderiecommissie van de winkeliersvereniging Dinteloord Winkeloord – waarin Nico Kats, René de Roo, Gijsbert Strootman, Peter de Gast en Niels Littooij zitting hebben – heeft ook voor dit jaar een attractieve braderie op stapel staan. Het evenement beleeft morgen, zaterdag 11 juni, zijn 28e editie.

Een groot deel van de 135 plaatsen wordt ingevuld door lokale winkeliers en ondernemers, die voor de braderiebezoeker tal van aantrekkelijke aanbiedingen in petto hebben. Daarnaast zijn er diverse attracties voor jong en oud. Zo zal de ‘Spidertoren’ – een klimtoren met een hoogte van 9 meter en een gekoppelde glijbaan – beslist de nodige aandacht en deelnemers trekken. Dat geldt zeker ook voor de Vier in Eén Bungee, de miniscooters en het gratis ponyrijden.

Tal van lokale verenigingen en organisaties zullen voor een leuk aanbod zorgen, terwijl ook de muzikale aankleding van het evenement niet is vergeten. Diverse dweilbands maken op zaterdag hun opwachting en Dintelstampers, Lattentrappers, vv Driehoek, Kindervakantiewerk en Zwembad Aquadintel zijn voorbeelden van braderiedeelnemers die niet zullen ontbreken. Leden van de lokale dansschool Carolien zullen twee maal een uitgebreide dans­sessie brengen: om 13.00 uur en om 14.30 uur. Hieraan doen maar liefst 150 kinderen mee.