Lions Club vervult wens bij Kakelbont

STEENBERGEN/DINTELOORD – ‘Eén van de mooist gekozen Lions-wensen van dit jaar is onlangs in vervulling gegaan’, zo liet de Lions Club Steenbergen weten, na een bezoek aan Zorghoeve Kakelbont, waarbij Lion Cees Herman Meijer een cheque van 500 euro overhandigde aan directeur Marianne van de Riet-Rommens.

Eén van de ouders van de kinderen die Kakelbont bezoeken had het verzoek tot een bijdrage in de wensboom van de serviceclub gehangen. Op de zorghoeve aan de Boompjesdijk kunnen zowel kinderen als jongeren en volwassen en ouderen met een sociaal-emotionele hulpvraag terecht, om via verschillende dagbestedings- en opleidingstrajecten in alle rust aan hun zelfvertrouwen te kunnen werken.

Kakelbont biedt tevens een natuurlijke speelgelegenheid en een brasserie, waar bezoekers onder meer kunnen genieten van het erkende streekproduct de Kakelbonder, ‘een overheerlijke appeltaart, waarvan wij de smaak niet snel zullen vergeten’, aldus Meijer.

Wie ook een wens van/voor een ander wil vervullen: de wensbomen van de Lions Club Steenbergen zijn dezer weken te vinden in het gemeentehuis, bij de ijsbaan op de Markt en in de bibliotheken van Steenbergen, Kruisland, Dinteloord en Nieuw-Vossemeer.