Kruislandse band Jeepster op blues- en rockfestival

KRUISLAND – Op zondagmiddag 26 november organiseert De Commerce een blues- en rockfestival, waar naast de bluesband Easton ook de Kruislandse formatie Jeepster van de partij zijn.

Easton is een coverband die nummers speelt van John Fogerty (CCR), Jeff Healey, The Eagels, Eric Clapton en The Rolling Stones maar ook een uitstapje maakt naar Status Quo, The Beatles en de stijl Rockabilly.

Naast Easton zal ook Jeepster optreden. Deze formatie brengt covers van niet voor de hand liggende songs, die bij menig luisteraar bekend in het gehoor zullen liggen. Van gangsterrap tot glamrock en van eurohouse tot redneck country, een gevarieerd repertoire.

De 5 strak geklede Kruislandse heren zetten een explosieve show weg, waarbij het publiek zoveel mogelijk betrokken wordt. Met een kenmerkende aankleding van zowel de band als het podium, wordt er een visueel spektakel weggezet.

Kaarten voor de middag zijn in de voorverkoop te verkrijgen in De Commerce Kruisland  en ook aan de zaal. Het festival begint om 14.00 uur en bezoekers van minimaal 18 jaar zijn welkom.