Koningsmaal voor basisschooljeugd van Jumbo

STEENBERGEN – Aan de ‘vooravond’ van Koningsdag 2015 worden op vrijdag 24 april de Koningsspelen weer gehouden en die beginnen voor negen basisscholen in de gemeente Steenbergen en omgeving met een ontbijt, boordevol feestelijke en gezonde producten, dat zij krijgen aangeboden van Jumbo Steenbergen. De supermarkt wil hiermee het belang van goed en ook gezamenlijk ontbijten onderstrepen.

,,Wij zijn trots dat wij de basisscholen voor de derde keer op rij kunnen voorzien van het Koningsontbijt,’’ zegt filiaalmanager Marcel Schoone van Jumbo Steenbergen. ,,Ontbijten is heel belangrijk. Je lichaam heeft niet alleen alle energie nodig om de dag goed te beginnen, maar het is ook een fijn moment om samen door te brengen.’’

De Koningsspelen concentreren zich vanuit de gemeente Steenbergen dit jaar in Dinteloord, waar de leerlingen van de drie basisscholen – onder (bege)leiding van de gemeentelijke sportcoaches – een ochtendprogramma krijgen aangeboden in De Buitelstee en zich ’s middag kunnen uitleven bij buitenactiviteiten op sportpark Molenkreek.