Kampioenen rollen Noordhoek op

STEENBERGEN – Het eerste elftal van vv Steenbergen heeft de titel die vorige week zondag werd behaald vanmiddag nog wat extra glans te geven, door – als een waardige kampioen – met 1-7 te winnen in en tegen Noordhoek.

Aanvoerder Wouter Boot nam twee treffers van de zevenklapper voor z’n rekening, Mike de Nijs voerde zijn toch al indrukwekkende competitietotaal met vijf doelpunten op tot maar liefst 37. De spits maakte vrijdagavond bekend dat hij ook volgend seizoen het blauwwit van vv Steenbergen zal dragen, hetzelfde geldt voor Thom Luijks, die evenals De Nijs afkomstig is van Halsteren.

Voor de beide aanvallers bestond belangstelling van amateurclubs uit de regio die op hoger niveau spelen, maar de twee willen het dus graag de ambities van vv Steenbergen helpen waarmaken in de derde klasse. De selectie krijgt bovendien versterking van Roy van Gils, die weer terugkeert naar zijn roots.

Bij de laatste thuiswedstrijd van Steenbergen 1, zondag 3 mei om 14.30 uur, wordt niet alleen het kampioenschap nogmaals gevierd voor en met de supporters, maar ook officieel afscheid genomen van de spelers Iwan Hoefnagels en Martijn Hagens, die hebben aangegeven te gaan stoppen.