Kaartverkoop Dana Winner start tijdens Steenbergse jaarmarkt

STEENBERGEN – Ook dit jaar heeft de activiteitencommissie van de Gummaruskerk de populaire zangeres Dana Winner weten te contracteren. Zij geeft samen met Die Vaertsingers een kerstconcert in de Gummaruskerk. Dat gebeurt op donderdag 17 december.

Over het exacte programma zal nog nader worden bericht, voor nu is het belangrijk om te weten dat de kaartverkoop dit weekend tijdens de Steenbergse jaarmarkt start, zowel in de Gummaruskerk als bij de kledingbeurs van Die Vaertsingers in het voormalige winkelpand van Mikro Electro aan de Grote Kerkstraat.

Ook zijn er voorverkoopadressen: in Steenbergen zijn de kaarten, à 30 euro, verkrijgbaar bij Boekhandel Vermeulen, Topslijterij Veraart en Hema Steenbergen. In Halsteren kunnen kaarten via Hema Halsteren worden gekocht, in Sint Maartensdijk dienen de kaarten vooraf te worden besteld via telefoon (0166)  66 26 07 of via info@thoolsetaxi.nl. Daarnaast zijn toegangskaarten te koop bij Harrie van Elzakker. Voor nadere informatie kan gebeld worden naar (0167) 56 40 74; een mailtje sturen kan ook: e-mailadres: goresen@home.nl