Inschrijven voor de 51e Kleine Tour Steenbergen

STEENBERGEN – Hoewel het nog onzeker is of de 51e Kleine Tour dit jaar dan wel door kan gaan treft de Tourorganisatie alvast voorbereidingen. Er is sterke hoop dat de tourweek kan plaatsvinden van maandag 23 augustus tot en met vrijdag 28 augustus. Inschrijven voor de Kleine Tour gebeurt dit jaar vanwege de richtlijnen niet fysiek, maar digitaal via www.kleinetour.nl.

De inschrijving wordt geopend op donderdag 1 april en dit blijft mogelijk tot en met woensdag 14 april. Vervolgens worden de renners ingedeeld in de verschillende ploegen waarbij de plaatsen van de uitgestroomde 14 jarigen worden opgevuld. De indeling van de renners gaat niet op volgorde van inschrijving maar op leeftijd van oud naar jong. De kinderen die vorig jaar op de wachtlijst stonden worden daarbij eerst ingedeeld.

De rennertjes die vorig jaar mee gefietst hebben zijn ook dit jaar weer persoonlijk benaderd door hun ploegleid(st)er. Hebben ze te kennen gegeven dat ze weer mee willen doen, dan zijn deze rennertjes officieel ingeschreven. De kinderen die vorig jaar op de reservelijst stonden zijn reeds persoonlijk benaderd door het bestuur, met het verzoek of ze nog steeds mee willen doen.

Criteria voor deelname

Om deel te kunnen nemen aan de Kleine Tour moeten de kinderen woonachtig zijn in een van de kernen of het buitengebied van de gemeente Steenbergen. Voor jongens geldt dat ze op 23 augustus 2021 niet jonger zijn dan 8 jaar en op 28 augustus niet ouder dan 14 jaar. Bij de meisjes geldt dat ze op 23 augustus niet jonger mogen zijn dan 9 jaar en op 28 augustus niet ouder dan 14 jaar. Bij plaatsing op de reservelijst gelden de zelfde criteria voor de minimum leeftijd.

Inschrijfgeld en informatie

Het inschrijfgeld bedraagt €16,– voor de complete week en hoeft bij inschrijving nog niet te worden voldaan. Pas nadat het rennertje ingedeeld is, zal er een betalingsverzoek komen.
Voor meer informatie over de inschrijving kan contact worden opgenomen worden met René Baarendse, Tel 06 23390296.