Highlight Tour voor stichting Duncidunc

DINTELOORD – Zondag 15 april wordt ten bate van Stichting Duncidunc door student Alicia van de Logt een speciale tour georganiseerd ter herinnering aan de 12-jarige Duncan die in november vorig jaar is overleden vanwege een zeldzame CIC-kanker vorm.

Alicia van der Logt organiseerde deze tocht in het kader van haar afstudeeropdracht bij De Rooi Pannen. Ze bestemt de opbrengst voor Duncidunc die daarmee de bestrijding van CIC-kanker ondersteunt.
Zondag 15 april wordt verzameld bij restaurant Dintelmond (Markweg Zuid 1-4, Heijningen). Hier laten de deelnemers zich eerst een petit four smaken en gaan dan op weg voor een route door de West-Brabantse en Zeeuwse polders. Bij het strandje aan de Schelphoek in Serooskerke wordt vervolgens een lunch geserveerd. Tijdens de route vervullen de deelnemers enkele kleine opdrachten waarmee leuke prijsjes gewonnen kunnen worden en zijn er fotomomenten. Rond 17:00 uur worden de tourrijders terugverwacht in Dinteloord.

Per deelnemende auto – met maximaal vier inzittenden – wordt 15 euro inschrijfgeld gevraagd. Belangstellenden kunnen zich opgeven via event@stichting-duncidunc.nl. Inschrijven kan tot 13 april.