Het Grote Gymfeest van turn- en dansvereniging Trafo wederom een groot succes

STEENBERGEN – Na het grote succes van voorgaande jaren, organiseerde turn- en dansvereniging Trafo afgelopen zaterdag – 22 april- voor het vierde achtereenvolgende jaar Het Grote Gymfeest. Het festijn – voor jongens en meiden van 4 tot en met 14 jaar – vond plaats in de sporthal van ’t Cromwiel in Steenbergen en was ook dit jaar weer een groot succes.

Het Gymfeest is bedoeld voor alle jongens en meiden van 4 tot en met 14 jaar. De al enthousiaste ‘turn- en dansfanaatjes’ kunnen op deze middag vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes meenemen om ze aan te steken met het ‘turnvirus’ door ze op een feestelijke manier kennis te laten maken met turnen, jazzdans en springen.

Uitdagende spelonderdelen

Iedere vierkante meter van de grote sporthal was optimaal benut om de imposante collectie aan turntoestellen uit te stallen. De grote groep, van maar liefst 90 kinderen, werd onderverdeeld in kleinere groepjes. Van 13:00 tot 16:00 uur kon er door de groepjes – roulerend op alle onderdelen – onder begeleiding naar hartenlust in de touwen en aan de ringen gehangen worden, konden zij hun turnscills op balk of brug demonstreren, heerlijk springen op de airtumblingbaan en de sterren van de hemel dansen.

Enthousiast geworden?

Lijkt het je leuk? Kom dan gezellig en geheel vrijblijvend twee proeflessen meedoen. Aanmelden hiervoor is niet nodig. Wanneer je hierna lid besluit te worden, is het goed om te weten dat er door de leden tijdens de maanden juli en augustus – in verband met de lange zomervakantie – geen contributie betaald wordt.

Voor meer informatie: www.trafosteenbergen.nl of www.facebook.com/trafosteenbergen1

Tekst en foto’s: Mascha Diaz ©Steenbergse Courant/KijkopSteenbergen.nl