Groen van Prinsterer oppermachtig bij schoolvolleybal

DINTELOORD – De Groen van Prinstererschool is de grote winnaar geworden van het jaarlijkse scholentoernooi dat de Dinteloordse volleybalvereniging VoVerDi traditiegetrouw in de week voor de herfstvakantie organiseerde, voor de leerlingen uit de groepen 6, 7 en 8.

Waar de prijzen voorgaande jaren goed verdeeld werden over de drie Dinteloordse basisscholen, waren de leerlingen van de Groen van Prinsterer dit keer oppermachtig. De drie teams van deze school eindigden op de 1ste, de 2de en de 3de plaats van het eindklassement.

Aan het toernooi deden tien teams mee, die vanaf de tribune allemaal fanatiek werden aangemoedigd door klasgenootjes en familieleden. De animo voor het toernooi is altijd groot, niet in de laatste plaats omdat er op de scholen in de gymlessen wordt getraind op het volleybalspel.

,,Ook het enthousiasme van de kinderen is altijd groot en gelukkig wordt het spel ook altijd sportief gespeeld. Onze dank daarvoor gaat zeker uit naar de basisscholen, want zonder hun inzet en medewerking kunnen we deze leuke traditie niet in stand houden. En de ervaring leert dat er na een scholentoernooi altijd enkele kinderen komen meedoen aan onze trainingen op woensdagavond. Daar zijn we als vereniging uiteraard ook blij mee,’’ stellen voorzitter Bennie Harpe en toernooileider Peter van de Merbel van VoVerDi.

Uitslag: 1. Groen van Prinsterer 1, 2. Groen van Prinsterer 2, 3. Groen van Prinsterer 3, 4. Regenboog 1, 5. Petrus en Paulus 2, 6. Regenboog 2, 7. Regenboog 3, 8. Petrus en Paulus 3, 9. Petrus en Paulus 1, 10. Groen van Prinsterer 4.