Gezelligheid tijdens Steenbergse Ladies Night

STEENBERGEN – Buiten op straat mocht het woensdagavond dan behoorlijk koud zijn, binnenin de winkels in het stadshart was het warm en gezellig. De Ladies Night is voor een heleboel vrouwelijke inwoners een goede reden om samen een avondje op stap te gaan en te profiteren van de vele aanbiedingen die de winkels hadden. Want zeker met de dalende temparturen is een nieuwe warme trui of jas een zeer welkome aanwinst. 

Bij Oerlemans Mode was het behoorlijk druk bij de paskamers. “Eigenlijk stroomden de mensen meteen binnen om 18 uur, terwijl het meestal het eerste uur nog wat moet opstarten”, zo vertellen de verkoopsters. De vriendinnen Annelies, Ria en Annie zijn net samen naar gym geweest, maar besloten toch samen nog even te winkelen. “En ik zie nu eigenlijk pas die lekkere hapjes en drankjes staan.”

Flinke kortingen

Ook een stukje verderop bij De Suijkerpot staat de winkel vol shoppende dames. Eigenaresse Andrea Suijkerbuijk heeft dan ook haar best gedaan om de shopavond aantrekkelijk te maken voor haar klanten. “Er zijn flinke kortingen; dat hoort op zo’n avond.”

Naast de collectie van De Suijkerpot stond Shirley van Overveld er met haar kraampje van Stichting Ankie. Ook presenteerde Patricia van Etten haar bedrijf Patries Massage & Taping. Bezoekers konden even in de massagestoel plaatsnemen voor een korte demonstratie. Kortom: een geslaagde, ontspannen Ladies Night!

Tekst & foto’s: Nicole van de Donk © Steenbergse Courant/KijkopSteenbergen.nl