Geslaagde ‘Kick off’ bij vv Steenbergen

STEENBERGEN – Na de succesvolle edities van voorgaande jaren werd de start van het nieuwe voetbalseizoen ook gisteren weer op feestelijke wijze ingeluid bij vv Steenbergen, met een zogenoemde ‘Kick Off familiedag’ voor alle jeugdleden van de Kabouters t/m de B-junioren en hun ouders.

Gedurende deze dag kwamen zij per categorie samen in de kantine, waar de coördinators van de verschillende leeftijdsgroepen, de trainers, de leiders en de teams werden voorgesteld. ,,Het doel hiervan is dat alle ouders weten wie hun aanspreekpunten zijn en met wie hun kinderen dit seizoen gaan spelen,’’ vertelde Martijn Hagens van de vereniging. Ook kregen de aanwezigen informatie over de competitie(s) en de club.

Vervolgens konden de voetballertjes zich naar hartelust uitleven tijdens een ‘challenge’-parcours, waarbij o.a. het dribbelen werd geoefend en penalty’s genomen moesten worden. Hoogtepunt voor de deelnemers waren de wedstrijdjes tussen de jeugd en de ouders, die in dit geval het nakijken hadden. Voor de C- en de B-junioren stond een 4 tegen 4-toernooi op het programma van de geslaagde Kick Off-dag.

Foto's Mark Koenraadt