Gehandicapte man aangereden, dader rijdt door

DINTELOORD – Bij een ernstig ongeval aan de Noordzeedijk in Dinteloord is vannacht een gehandicapte man zwaargewond geraakt. De dader is doorgereden. Via Burgernet is een oproep gedaan voor getuigen. De dader rijdt in een grijze Ford Focus, kleur 'Moondust Silver' bouwjaar 1998/1999. De auto mist de linker spiegel en een wieldop en heeft schade aan de linkerzijde. Wie tips heeft wordt verzocht direct te bellen naar 0900 8844.

Hoe laat het ongeval heeft plaatsgevonden, is niet bekend. De man werd omstreeks 04.15 vanmorgen aangetroffen aan de Noordzeedijk in Dinteloord ter hoogte van de Suiker Unie. Hij reed ten tijde van de aanrijding in een invalidewagentje. Van de dader ontbrak ieder spoor. De traumahelikopter verleende ter plaatse medische zorg waarna de man per ambulance naar het Erasmus Ziekenhuis in Rotterdam is gebracht. Het is niet bekend hoe zijn toestand op dit moment is. Ook van de dader ontbreekt nog ieder spoor. 

Nogmaals, heeft u iets gezien dat met deze aanrijding verband kan houden, bel dan zo snel mogelijk met de politie via 0900 8844.