Gedupeerde door spijkerbom looft beloning uit

STEENBERGEN – In de week na nieuwjaar berichtten Steenbergse Courant en KijkopSteenbergen.nl over de schade aan hun auto die het echtpaar Rodenburg uit de Fuksiastraat had opgelopen. Het tweetal zat op dat moment in het buitenland en daar werden ze door omwonenden gewaarschuwd.

Afgelopen zaterdag arriveerde de familie Rodenburg thuis en constateerden zij dat het niet alleen ging om schade aan hun auto, maar eveneens om schade aan de ruiten in hun woning. “Van omwonenden hoorden wij dat ze op Oudejaarsavond rond 21:30 uur een enorme klap hoorden. Men zag vervolgens twee jongens in de leeftijd rond 10 – 12 jaar weglopen. Ik roep mogelijke getuigen van het voorval op om zich bij ons te melden. Voor informatie die leidt tot het opsporen van de dader(s) loof ik een beloning uit”, vertelt Rien Rodenburg. Hij zegt niet alleen geschrokken te zijn van de schade, maar beeldt zich ook het gevaar in dat een dergelijk explosief voor passanten had kunnen hebben. “In die bom zaten ook spijkers en schroeven. Je moet er niet aan denken dat iemand die in zijn hoofd had kunnen krijgen”.

Rodenburg laat weten dat informatie van getuigen welkom is op het mailadres: rienrodenburg1@gmail.com of via het telefoonnummer 06 18 118 921.

Beelden bij dit artikel