Fietsdriedaagse in Steenbergen

STEENBERGEN – Van dinsdag 28 juni tot en met donderdag 30 juni organiseren Bike Totaal Zwaan en SportparkUitje.nl weer de Fietsdriedaagse in Steenbergen, bedoeld voor recreatieve fietsers in alle leeftijden, waarbij elke avond een route van 25 tot 30 kilometer wordt afgelegd.

Bij de samenstelling van de routes is veel aandacht besteed aan veiligheid, rustige wegen en mooie fietspaden. Onderweg komen  de deelnemers, in hun eigen tempo, onder meer langs Nieuw-Vossemeer, Kruisland en Dinteloord. De routes worden elke dag uitgepijld en bij de start ontvangen de deelnemers een routebeschrijving. Zo kan men op een ontspannen manier de mooiste plekjes van onze omgeving verkennen. Tussendoor zijn er is elke avond een pauzemoment, waar de fietsers een traktatie krijgen.

Start- en eindpunt zijn steeds de kantine van vv Steenbergen op het sportpark aan de Seringenlaan. Inschrijven (ook per avond) en vertrekken is mogelijk tussen 18.00 en 19.00 uur. Wie drie avonden mee fietst, en dat moet op de eerste dag bekend zijn bij de organisatie, ontvangt na afloop een herinnering.

De kosten voor deelname aan de volledige driedaagse (incl. herinnering) zijn 6,00 euro p.p. Deelname per avond is 2,50 euro p.p. Aanmelden vooraf kan via info@sportparkuitje.nl of via 06-53335157 (ook voor nadere inlichtingen).

Voor het geval deelnemers met pech onderweg te maken krijgen, kunnen zij gebruik maken van de Bike Totaal Zwaan pechservice. In de weken voorafgaand aan het evenement kunnen deelnemers bovendien een gratis Fiets-APK laten uitvoeren bij de fietsenzaak aan de Kruispoort, hiervoor hoeft geen afspraak te worden gemaakt.