Feestdag voor vier jubilarissen op Gummarusschool

STEENBERGEN – Vierdubbel feest is het vandaag op de Gummarusschool, waar het 40-jarig dienstverband van adjunct-directeur Marijn Huijbregts en de zilveren jubilea van de leerkrachten Bernadette Savelkouls, Carla Kuijper en Ingrid Bastiaansen wordt gevierd.

Vlnr: Marijn Huijbregts, Bernadette Savelkouls, Carla Kuijper en Ingrid Bastiaansen.

Het viertal arriveerde vanochtend in een oldtimer-Volkswagenbusje op het schoolplein, waar alle leerlingen en collega’s van de jubilarissen al klaar stonden om de feestvarkens hartelijk welkom te heten.

Daartoe werd eerst het Gummaruslied en vervolgens een special liedje voor Huijbregts, Savelkouls, Kuijper en Bastiaansen aangeheven. De vier kregen een fraaie sjerp om en staan heel de dag nog in het middelpunt van de belangstelling. Zij zijn te gast bij de workshops die door en voor de verschillende groepen worden gehouden.

Vanmiddag is er nog een gezamenlijk slotakkoord en uiteindelijk, van vier tot vijf, een receptive. Voor Marijn Huijbregts betekent zijn 40-jarig jubileum in het onderwijs ook zijn afscheid, hoewel hij de laatste twee weken van dit schooljaar nog wel gewoon op de Gummarusschool te vinden zal zijn.