Eerste serie vaccinaties bij huisartsenpraktijk Molenweg

STEENBERGEN – Afgelopen zaterdag is ook in de gemeente Steenbergen een begin gemaakt met het vaccineren van inwoners. Bij de eerste serie werden 63- en 64 jarigen ingeënt met het vaccin van AstraZenica. In groepjes van tien personen werden betreffende inwoners opgeroepen om hun eerste injectie te ontvangen. Er volgt nog een tweede.

“De maatregelen in acht nemen is noodzakelijk om de verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken, maar het vaccinatieprogramma is uiteindelijk de enige echte oplossing om de pandemie te stoppen”, zo stelden huisarts Breugelmans en burgemeester Van den Belt.

Huisarts Breugelmans noemde het indrukwekkend hoeveel invloed de coronacrisis, zowel lichamelijk als geestelijk, op zijn patiënten heeft. “Jong en oud lijden er zwaar onder, daarom hebben we er dit extra werk graag voor over. De bereidheid om ingeënt te worden is gelukkig ook groot.”
De burgemeester bracht de huisartsenpraktijk aan de Molenweg zaterdag een bezoekje en bracht meteen wat lekkers mee voor bij de koffie. Met zijn bezoekje bedankt hij symbolisch alle huisartsen en hun medewerkers in de gemeente. “Hun goede zorgen voor onze inwoners worden zeer gewaardeerd”, aldus Van den Belt.