Edwin Maas in de race voor titel ‘leukste kroegbaas’ van Nederland

KRUISLAND – Wie wordt de leukste kroegbaas van Nederland? Eén van de kanshebbers is in ieder geval eigenaar Edwin Maas van De Commerce in Kruisland, die al zoveel stemmen heeft gekregen dat hij is doorgedrongen tot de laatste 25. ,,Ik had de verkiezing zelf eerst helemaal niet in de gaten. Klanten hebben me hiervoor opgegeven, hartstikke leuk natuurlijk,’’ reageert de Kruislander.

Of hij de leukste kroegbaas van ons land is, durft Edwin Maas van zichzelf niet te zeggen. ,,Ik denk dat mijn klanten het vooral waarderen dat ik zoveel activiteiten organiseer, voor jong en oud. Ik probeer hier leven in de brouwerij te blijven houden, maar ik zeg er tegen iedereen die komt ook altijd bij ‘zonder jullie gaat het niet’. Ik kan organiseren wat ik wil, maar als er niemand op afkomt, houdt het op. Het zou daarom misschien beter zijn als het een verkiezing van de leukste kroeg was, maar nogmaals ik vind dit ook hartstikke leuk en ben benieuwd hoe het uitpakt.’’

Stemmen is nog mogelijk tot woensdag 15 juni 12.00 uur via www.deleukstekroegbaas.nl

Op 30 juni wordt de winnaar bekend gemaakt.