Dit weekeinde fraai najaarsweer, daarna ietsje wisselvalliger en lagere temperaturen

Zaterdag staat flink zonnig en droog najaarsweer op het programma in onze regio. In de vroege ochtend is het nog wel behoorlijk fris met temperaturen rond 9 graden en kan het plaatselijk nevelig zijn, maar in de loop van de dag komt de zon goed tevoorschijn. De temperatuur stijgt vervolgens richting de 18 graden. De wind speelt geen grote rol van betekenis en dat maakt het voor het gevoel zeer aangenaam buiten.
Zondag verloopt een groot deel van de dag eveneens droog en vrij zonnig met temperaturen rond 17 graden in de gemeente steenbergen. De wind draait richting het noordwesten maar in de avond neemt de kans op wat lichte regen toe.
De dagen daarna blijven we te maken houden met een noordwestelijke windrichting en daardoor trekken soms enkele buitjes vanaf de Noordzee over onze regio. Tijdens droge perioden wisselen wolken en zon af, maar met temperaturen rond 14 graden is het wel iets minder warm. Door de toename aan bewolking verlopen de nachten wel minder koud en de kans op mist verdwijnt.

Weerspreuk: ” Worden de bladeren geel en krom, kijk naar uw kachel om.”