Dertien nieuwe woningen in de maak op Couveringe Park

STEENBERGEN – In de wijk Couveringe Park is bouwbedrijf Aan de Stegge Roosendaal begonnen met het bouwrijp maken van de grond waarop 13 nieuwe woningen komen. Al deze tweekappers en vrijstaand/geschakelde zijn inmiddels verkocht, zo weet directeur Bas Moens van het bouwbedrijf desgevraagd te melden.

,,Ja, we zijn gelukkig weer druk bezig met de volgende fase’’, vertelt hij opgetogen. Nadat twee jaar geleden een nieuwe, frisse start werd gemaakt met Couveringe Park, zijn eerst zeven woningen gerealiseerd aan de Molenweg.
Voor de dertien nieuwbouwhuizen die nu op de planning staan, gaan als het meezit dit jaar de boorpalen nog de grond in, of anders zo kort mogelijk na de jaarwisseling. Afhankelijk van de weersomstandigheden, zal de oplevering van dit project eind derde of begin vierde kwartaal 2019 plaatsvinden.

Ruimte

Zoals op bijgaande plattegrond te zien komen de nieuwe huizen grotendeels ‘achter’ het groene middenterrein van Couveringe Park. Twee woningen worden net iets verderop gebouwd, richting het noordoosten van de locatie, dichter naar het stadscentrum en de Wouwsestraat. ,,Hierna is er op Couveringe Park nog ruimte voor 14 tweekappers, 9 rijwoningen en 8 patiowoningen,’’ aldus Moens, wetende dat de ontwikkelcombinatie Couveringe Park ondertussen alweer naar de vervolgstap(pen) aan het kijken is.

Foto: Op Couveringe Park worden de voorbereidingen getroffen om weer 13 nieuwe woningen te bouwen.
Foto John Nijssen©Steenbergse Courant
Door: John Nijssen