De Stelle kijkt terug op “buitengewoon geslaagd” feestweekend

DE HEEN – Tientallen feestgangers kwamen afgelopen vrijdag bij elkaar in De Stelle in De Heen om het glas te heffen op vijftigste verjaardag van het gemeenschapshuis. Onder hen vele genodigden die in het heden of verleden van de voorziening van belang waren, maar vooral heel veel dorpsgenoten.

Voor het bestuur van De Stelle was het een geslaagd partijtje dat vertrouwen geeft voor de toekomst. De receptie van vrijdag was ook bedoeld als opwarmertje voor de volgende avond toen De Stelle het dorp trakteerde op een muzikaal feestje met een optreden van de rock-coverband Zero Friction. “Dat was buitengewoon geslaagd,” aldus voorzitter Piet de Jong. “Het was echt stikgezellig en met een opkomst van negentig man goed druk voor Heens begrippen.“  Het meest tevreden stemde De Jong de reacties van de aanwezigen. “Wanneer je de mensen allemaal hoort zeggen ‘dat we dit meer moeten doen’,  dan word  ik daar echt blij van.”
De Heense feestvierders worden op de wenken benieuwd, want aanstaande zaterdag vaart de Sint om 14.00 uur de haven binnen. Van daaruit vertrekt hij naar De Stelle voor een middag vol vertier. Op de eerste plaats natuurlijk voor de kinderen, maar volgens de voorzitter is het ook voor volwassenen een bijzonder gezellige middag.