Cameleon verzorgt huiskameroptreden met : ‘Cameleon over de vloer’

STEENBERGEN – Totaaltheatergroep Cameleon heeft vier Steenbergse families bereid gevonden om hun huiskamer beschikbaar te stellen voor een voorstelling. Die wordt gegeven op de woensdagavonden 25 september en 9, 23 en 30 oktober.

“Deze huiskamer productie, die ook nu weer door de eigen leden is geschreven, verhaalt het wel en van het, vaak kleurige, leven van mensen in deze samenleving. Uiteraard staat Cameleon garant voor een avond totaaltheater met een lach en een traan. Cameleon gaat er prat op dat het nu al meer dan negentwintig jaar telkens weer lukt om met eigen werk voor het voetlicht te treden. In de voorstelling “Cameleon over de vloer” maakt het publiel ook kennis kunnen maken met een nieuwe, jonge speelster. Coen Hoppenbrouwers uit Steenbergen versterkt namelijk de cast van Cameleon. Steenbergen is en blijft onze standplaats, maar de spelersgroep bestaat nu uit leden van heel de Brabantse Wal”, zo laat de totaaltheatergroep weten.

Een bezoek aan deze nieuwe theaterproductie inclusief drankjes en hapjes kost 15 euro per persoon. Reserveren kan via de website: www.theatergroepcameleon.nl. Bellen kan ook: 06 46 134 711. De theateravonden starten op genoemde data steeds vanuit restaurant De Wallevis.