Cadeaubon voor trouwe fan KijkopSteenbergen uitgereikt

STEENBERGEN – Als geboren en getogen Steenbergse volgt Els Bosters alles wat er in haar geliefde woonplaats gebeurt en ze vindt ook alles leuk. Vandaar dat Els vrijwel alle berichten op de Facebook-pagina van KijkopSteenbergen.nl een ‘like’ meegeeft. Je hoeft de pagina maar één keer te ‘liken’ om elke maand kans te maken op een cadeaubon, maar daar is het Els ook helemaal niet om te doen.

,,Ik was stomverbaasd dat ik een prijs had gewonnen,’’ zei ze bij de overhandiging van de waardebon van 25 euro bij Croissanterie Jerôme in de Blauwstraat.

Eigenaar Jeroen Smeekes toonde zich verheugd over het feit dat zijn cheque toevallig bij een redelijk bekende klant terechtkwam. ,,En ik ben blij dat ik aan dit initiatief van KijkopSteenbergen.nl mag meewerken,’’ stelde hij.

Els Bosters volgt KijkopSteenbergen.nl overigens niet alleen vanuit haar eigen belangstelling en betrokkenheid bij alles wat zich in Steenbergen afspeelt. ,,Ik stuur de berichten ook door naar mijn dochter in Nuenen en mijn nichtjes in Hoogerheide, zodat zij ook op de hoogte blijven. Zo komt het nieuws uit Steenbergen dus overal.’’