Bubbelvoetbaltoernooi in de Kerstvakantie

STEENBERGEN – Voor zowel de jeugd als volwassenen wordt er in de komende Kerstvakantie een bubbelvoetbal-toernooi gehouden in de sporthal van ’t Cromwiel. Bubbelvoetbal is een hilarische sport, waarbij alle spelers een bubbelbal dragen, waarmee ze hun tegenstanders omver mogen duwen. Leuk om te doen én leuk om naar te kijken. Ook moeten de deelnemers natuurlijk wel proberen te scoren.

De senioren (17+) bijten op vrijdagavond 18 december het spits af, zij komen dan van 20.00 tot 23.30 uur in actie. De jeugd van 13 t/m 16 jaar is maandag 21 december van 13.00 tot 16.30 uur aan de beurt. Om mee te kunnen doen, moet je wel een minimale lengte van ± 1.60 meter hebben, in verband met het dragen van de bubbelbal.

Per toernooi is er plaats voor acht teams van elk vier personen, dus wie mee wil doen, moet er snel bij zijn. De deelnamekosten bedragen 40 euro per team.

Aanmelden is mogelijk via info@sportparkuitje.nl en voor nadere informatie kan er ook contact worden opgenomen met Martijn Hagens via hetzelfde emailadres of 06-53335157.