Broodjes van ‘Broodje Kuul’ vallen in de smaak

Steenbergen – Vijf maanden na de start van ‘Broodje Kuul’ hebben de medewerkers en klanten de smaak goed te pakken. Het broodjesverkooppunt in het tankstation van Autobedrijf Cuelenaere, met in het assortiment koude en warme broodjes, koeken en snacks, draait op volle toeren.

Opstarten

Medewerkster Lissy Luykx vertelt: ‘We zijn in juni gestart met de verkoop van koude en warme broodjes van maandag tot en met vrijdag. Om kwaliteit te kunnen leveren was het belangrijk dat iedere medewerker het broodjes maken goed in de vingers kreeg. Inmiddels kan iedere medewerker de broodjes dromen en weten klanten ons goed te vinden. Vooral de broodjes gezond, Martino, gehaktbal en kippendijen worden veel besteld.

Snel en goed bereikbaar

‘Onze klanten vinden vooral de snelheid fijn. Er kan van te voren via whatsapp en e-mail worden besteld. We zorgen dat de bestelling op tijd klaar ligt en met de auto zijn we goed bereikbaar. Voor passanten ligt er altijd wel een broodje in de vitrine die snel kan worden meegenomen. En anders maken we die ter plekke vers. Voorlopig blijven we dit doordeweeks aanbieden en wie weet in de toekomst ook in het weekend’.

Door: Michelle Douw