Belangstellenden welkom op kijkmiddag BC D’ôôgte

NIEUW-VOSSEMEER – BC D’ôôgte heeft voor aanstaande zondag hun bouwschuur aan de Hoogte 1 omgetoverd tot een gezellige feestlocatie. Belangstellenden die naar de wagen komen kijken die de bouwclub voor dit jaar in petto heeft, kunnen hier gezellig een drankje en hapje komen nuttigen.

De carnavalswagen van de bouwclub staat voor de gelegenheid opgesteld in de Veerweg en is daar te bewonderen.  

De kijkmiddag wordt opgeluisterd door meerdere dweilbandjes, waaronder De Vosseblaozers, T’oonladders Zat en dweilband Nog Eentje Toe. De middag begint om 13.11 uur en zal tot ongeveer 20.00 uur duren. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.


Foto: Op de foto de oudste bouwer van bouwclub D’oogte: Martien van Gaans. De bouwclub telt naast hem nog negen andere leden Rutger Spruyt, Joris Schreurs, Nacho de Jong, Wesley Rijk, Corné Cools, Ad Cools, Peter Muilwijk, Arthur Hoffers en chef van de bouwschuur John Rijk.
Cees Luysterburg (Lange Cees) mag in deze opsomming ook worden genoemd. Hij is met zijn 80 jaar het oudste lid van carnavalsvereniging ’t Vosse-ol. Hij is tevens erelid van de bouwclub. Cees was al vanaf het begin van de vereniging lid, dat is dit jaar 58 jaar geleden.