Bakhuys krijgt Warme Douche bij televisieprogramma Radar

STEENBERGEN – Het Bakhuys heeft gisteravond in het tv-programma Radar van de TROS de zogeheten Warme Douche in ontvangst mogen nemen. Hiermee werd de Steenbergse bakkerij geprezen voor de goede afhandeling van een klacht.

Op eerste kerstdag ontving eigenaar Bastiën van Rosendaal een mailtje van een klant, Rinus van Geel, uit Dinteloord. In de drukte van alle kerstbestellingen was het Bakhuys vergeten hem een doos met vijftig worstenbroodjes mee te geven.

Van Rosendaal aarzelde geen moment, toog naar zijn bakkerij en leverde alsnog de worstenbroodjes af bij Van Geel, met nog iets extra’s voor het ongemak. De klant was zó blij met deze bijzondere service dat hij Radar inlichtte, met de bedoeling om het Bakhuys een pluim te geven. En dat gebeurde gisteren dus ook in de live-uitzending van het programma.

,,Waar gewerkt wordt, worden wel eens fouten gemaakt. Maar service staat bij ons hoog in het vaandel en we zullen altijd proberen om onze klanten, juist ook in zulke gevallen, weer tevreden te stellen. De ‘warme douche’ krijgt een mooi plaatsje in de winkel,’’ aldus Van Rosendaal.