Akkermans beste familiebedrijf

HEENSE MOLEN – Akkermans leisure & golf is uitgeroepen tot het beste familiebedrijf van Nederland. De bijhorende award werd vrijdagavond in Breukelen uitgereikt. ,,Geweldig om deze mooie prijs te winnen. We werken er hard voor en dan is dit een mooie erkenning,’’ reageerde Jos Akkermans, in 1988 oprichter van het recreatiebedrijf.

De verkiezing werd voor de tweede keer georganiseerd door het Centrum van het Familiebedrijf, in samenwerking met ondernemersbladen De Zaak en de Adviesgroep Familiebedrijven van BDO Consultants BV.

In totaal waren tien bedrijven uit heel Nederland genomineerd voor de titel. De jury roemde onder meer de professionele aanpak en de ondernemende houding van Akkermans. ‘Die heeft ertoe geleid dat de volgende generatie het een uitdaging vindt om het bedrijf voort te zetten’. Ook de veelzijdigheid werd geprezen. ‘Je kunt er terecht voor een bijzondere overnachting op een kampeervlot, een bedrijfsuitje, maar ook om een feest te vieren of een rondje te golfen’, aldus het juryrapport.