Afbeelding
zaterdag 25 januari 2020, 14:00

5-1 Oefenwinst voor v.v. Steenbergen tegen Meto

STEENBERGEN – De oefenwedstrijd van Steenbergen 1, die op donderdagavond 16 januari stond gepland tegen Sc Kruisland, kon helaas geen doorgang vinden omdat teveel spelers bij vv Steenbergen vanwege onder andere blessures niet beschikbaar waren. De oefenwedstrijd die op zondag 19 januari op het programma stond tegen Meto uit Hoogerheide ging wel gewoon door, ondanks het feit dat ook toen een 4-tal spelers niet kon meedoen.

Na een 3-0 ruststand werd de wedstrijd uiteindelijk door Steenbergen gewonnen met 5-1/In de eerste 45 minuten ging het spel goed tegen elkaar op maar was het Steenbergen dat de kansen wist te benutten.Gelegenheids-laatste-man Jordy Dam zorgde in de 10e minuut met een mooie lob over de Meto doelman voor een 1-0 voorsprong, waarna Lennart Boot in de 25e minuut de rebound van een goed schot van Joshua van Willigen wist binnen te schieten; 2-0.Op slag van rust zagen we een mooie actie van Ahmed Dahir waarbij hij o.a. de doelman van Meto wist te omspelen om vervolgens voor de 3-0 ruststand te zorgen.

Tegengoal

Na de thee kwam Meto via een vrije trap, die in eerste instantie door doelman Joost van de Ree werd gekeerd, op 3-1 toen de bal uiteindelijk via een Steenbergen speler het doel in ging. Weer 10 minuten later zorgde Marvin Braat met een goed schot voor 4-1 waarna een kwartier voor tijd Jordy Dam via een prima genomen vrije trap voor de 5-1 eindstand bepaalde.

Het echte werk

Zondag 26 januari a.s. begint voor Steenbergen het echte werk weer met als tegenstander niemand minder dan mede koploper RBC uit Roosendaal. Ook vorig seizoen speelde Steenbergen de eerste wedstrijd na de winterstop in Roosendaal tegen RBC en leverde dat een 0-2 overwinning op. Zal dat zondag a.s. herhaalt kunnen worden?
Hopelijk zijn de geblesseerde spelers dan weer beschikbaar zodat oefenmeester Robin Borremans met zijn sterkste opstelling kan beginnen.
De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van RBC in Roosendaal en begint om 14.30 uur.

Uitslagen

Uitslagen senioren vv Steenbergen van zaterdag 18 en zondag 19 januari. Lepelstraatse Boys 2 zaterdag - Steenbergen 3 zaterdag: 0-0; DVO’60 8 zaterdag - Steenbergen 4 zaterdag (bekerwedstrijd): 2-6; Steenbergen 1 - Meto 1 (oefenwedstrijd): 5-1; Dioz 2 - Steenbergen 3: 0-2; Steenbergen dames - VVR dames: 1-1.
Programma senioren: Zaterdag 25 januari: DVO’60 9 zaterdag - Steenbergen 3 zaterdag, aanvang 13.00 uur. Zondag 26 januari: RBC 1 - Steenbergen 1, aanvang 14.30 uur; NVS 2 - Steenbergen 3 (oefenwedstrijd), aanvang 11.00 uur.

Door: John Rommers