Vertrouwde gezichten achter de bar bij Aarden

STEENBERGEN – Met gemengde gevoelens staan Peter de Bruin (alleen vanavond) en André Verhagen (heel de carnaval) dezer dagen achter de bar van Hotel Aarden. Begin dit jaar moesten zij hun faillissement aanvragen en inmiddels staan er drie nieuwe uitbaters aan het roer, die echter nog graag even gebruik maken van de kennis en de ervaring van Peter en André. Voor het tweetal wordt op zaterdag 13 februari – van 15.00 tot 20.00 uur bovendien een ‘afscheidsfeest’ gehouden; een gebaar van de nieuwe exploitanten dat hun voorgangers bijzonder op prijs stellen.

De afgelopen dagen brachten André en Peter, in samenwerking met de nieuwe uitbaters én met hun ‘oude team’, Hotel Aarden in gereedheid voor de carnavalsdagen. ,,We zijn ondanks onze persoonlijke omstandigheden blij met deze ontwikkelingen,’’ zeggen Peter en André. ,,Niemand heeft er tenslotte iets aan als het pand langere tijd leeg blijft staan. Daarvoor hebben wij ook niet al die jaren gewerkt.’’

De zakenvrienden Johan Bosters, Ewout van den Berg en Ronald van der Sandt gaan Hotel Aarden de komende tijd ‘ombouwen’ tot hotel-brasserie. ,,We streven ernaar om met Pasen weer open te gaan, maar zijn er nog niet helemaal uit of we alles in één of in twee keer aanpakken,’’ aldus Johan Bosters. Voor de carnavalsdagen kregen zij van de gemeente een ontheffing op de drank- en horecavergunning.