Trainingen TCS van start

STEENBERGEN – Bij de Steenbergse tafeltennisclub T.C.S. starten komende week weer alle trainingen. Een mooie gelegenheid voor nieuwe leden om dan in te stromen of toch zeker om eens kennis te maken met deze tak van sport en met de club.

Vooral jeugdleden zijn van harte welkom, zij trainen op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur. Voor jeugd, zowel jongens als meisjes, van 8 t/m 11 jaar is er dan voldoende plek. Oudere jeugd mag natuurlijk op deze dagen en tijden ook komen. Tafeltennis is een spel, waarbij snel reactievermogen een eerste vereiste is. Op de trainingen wordt uiteraard een goede techniek aangeleerd, zodat men al snel wedstrijden kan gaan spelen. Voordeel daarbij is dat wedstrijden hoogst zelden worden afgelast, één keer per vijf jaar is al veel. En ongetwijfeld zullen tafeltennissers ervaren hoe leuk deze sport is, niet in het minst vanwege de bijzonder goede de sfeer. Dat geldt zeker ook bij wedstrijden; zowel bij T.C.S. als bij de tegenstander houdt men er vaak nog vrienden aan over.

Nieuwe leden kunnen de  eerste drie trainingen gratis de trainingen bezoeken. Alle trainingen vinden plaats in sporthal ’t Cromwiel, Krommeweg 1 te Steenbergen.

Senioren

Ook voor senioren, recreanten en dames is het mogelijk om eens kennis te maken. De dames trainen elke dinsdagavond van 20.00 – 22.00 uur.  En de senioren verschijnen elke maandagavond van 20.00 – 22.00 uur achter de blauwe tafels. Ook zij kunnen enkele weken gratis kennis maken met het tafeltennisspel en met T.C.S. De recreanten (55+-ers) komen op maandagmiddag van 13.30 – 15.30 uur een balletje slaan; zij starten echter pas op 2 september.