The Beatles bij de SLOS

STEENBERGEN – De zomerstop nadert bij de Stichting Stadsomroep Steenbergen. Dat houdt echter Peter van Langerak en Marc van Haag van het programma ‘Grijsgedraaid’ niet tegen om extra aandacht te besteden aan de historie van The Beatles. Dat gebeurt de komende drie weken op de vaste tijd van het programma: zaterdagochtend tussen 9:00 en 10:00 uur.

Hoewel Peter van Langerak meer een Stones aanhanger is, vindt hij dat de Beatles een minstens net zo’n groot podium verdienen. “Deze band uit Liverpool heeft immers een groot stempel gedrukt op de popmuziek. Je hoort dit tot op de dag van vandaag nog terug bij veel bandjes en zangers”, stelt Langerak. ‘Grijsgedraaid’ wordt door Edwin van Thillo – de presentator van het tweede uur – vervolgd. Bij dit vervolg past Van Thillo steevast zijn eerste nummer aan op het laatste nummer dat in het eerste deel van ‘Grijsgedraaid’ op de draaitafel lag. Het programma eindigt als gewoonlijk om 12:00 uur.

Foto: Peter van Langerak (links op de foto) en Marc van Praag schenken in het eerste deel van het SLOS-programma ‘Grijsgedraaid’ de komende drie weken aandacht aan de historie van The Beatles.