Hema Worlds Steenbergen opent in stijl

STEENBERGEN – Met een fikse interne verbouwing presenteert Hema Steenbergen een vernieuwd assortiment. De indeling in de winkel is eveneens aangepast aan het nieuwe concept. Zaterdag en ook maandag en dinsdag was het volgens eigenaar Kees de Bruin een gezellige drukte. Hij ontving lovende reacties. Vanavond zal dat vast ook het geval zijn tijdens de Hema Ladies Night die speciaal ook voor houders van een Hema klantenpas wordt gehouden.

Bij het nieuwe Hema Worlds concept ligt het accent veel meer op de beleving bij de klant. De winkel is opgedeeld in diverse Werelden. Hier worden bij elkaar passende producten overzichtelijk gepresenteerd. Steeds is er sprake van vernieuwing van het assortiment. Niet alleen op basis van de seizoenen, maar ook op noviteiten die voor de Hemaklant interessant zullen zijn.

Kees de Bruin van Hema Steenbergen is in zijn sas. De reacties van de klanten zijn zeer positief. Hij had dit al verwacht, want in de landen Frankrijk en Spanje waar het concept als eerste is gelanceerd bleek reeds dat het assortiment en de manier van presenteren bij de klant goed aanslaat.

Goodiebag

Vanavond kunnen de Hema pashouders tijdens de Hema Ladies Night dit alles eveneens ervaren. “Ons vernieuwde assortiment is zo samengesteld dat we onze klant niet alleen uitnodigen, maar ook inspireren en verleiden”, vertelt Kees de Bruin. De ladies die de winkel in Steenbergen vanavond bezoeken zien niet alleen de vernieuwde winkel, maar kunnen vol plezier hun slag slaan in de levende grabbelton. En bij besteding van 35 euro ontvangen ze een Goodiebag met leuke hebbedingetjes.