Coverband Skeftum in De Bonnefooi

DINTELOORD – Toon en Elly de Bruijn van ‘kaffee De Bonnefooi’ laten weten dat ze op zaterdag 16 september de coverband Skeftum ontvangen met als thema: ‘Skeftum plays Golden Earring’. Dat gebeurt die dag vanaf 22:00 uur.

Skeftum is een 5-mans formatie die bekende covers speelt van diverse muzikale grootheden. “De band weet er een echt feest van te bouwen. De band zal het publiek eerst opwarmen met covers van o.a. Rolling Stones, Kings of Leon, Robbie Williams, Herman Brood en vele anderen en daarna spelen ze de bekendste nummers van de Haagse rockers Golden Earring met nummers als Going to the Run, Back Home, Twilight Zone, Radar Love enz. Het is een feest van herkenning voor het publiek en daardoor zal de sfeer er al snel in komen”.

De band bestaat uit zanger Chris, bassist Sjaak (beiden ex Coverband Footloose), toetsenist Kimball (BIGGS) , gitarist Sonny Spades (ex Josti Band en K3) en drummer Tom (ex Zorrow). Deze muzikanten hebben ruime ervaring opgedaan op de regionale en landelijke muziekpodia.

“Skeftum speelt als een geoliede machine en staat als een huis. De muziek swingt, rockt, zweet en het plezier druipt er vanaf. Dus zin in een feestje? Kom dan meezingen, dansen, springen of gewoon lekker luisteren. De entree is gratis”, aldus het echtpaar De Bruijn.