Bekóór en Kir Royal vieren samen Kerst in Lepelstraat

LEPELSTRAAT – De koren Bekóór uit Bergen op Zoom en Kir Royal uit Sint-Annaland organiseren samen met medewerking van Koperensemble Avancement een bijzonder kerstconcert. Dit vindt plaats op zondag 11 december in de H. Antonius van Paduakerk  te Lepelstraat.  Aanvang van het concert is 14:30 uur, entree vanaf 14:00 uur.

Het ruim twee uur durende kerstconcert staat dit jaar bol van uitersten: klassiek, modern en instrumentaal gaan heel goed samen. Kwaliteit, sfeer en kerstgedachten maken de samenwerking uniek, en dat brengen de koren graag over. Bezoekers kunnen zich laten meevoeren door beide koren, maar ook genieten van de solisten uit beide koren, het koperensemble of van de orgelsolo.

Beide koren, evenals het koperensemble, staan onder leiding van dirigent Pierre van Broekhoven en worden muzikaal begeleid door het combo van Bekóór en pianiste Imelda Hack van Kir Royal.

Kaarten á € 10,00 zijn te reserveren via info@bekoor.nl en info@kir-royal.nl  of verkrijgbaar bij Boekhandel Heijboer in Sint-Annaland, bij Wotserieke in Lepelstraat of bij de ingang van de Kerk vóór aanvang van het concert.