Beachweek in Dinteloord

DINTELOORD – Met een strandvoetbaltoernooi voor zowel de jeugd als senioren is gisteren bij De Buitelstee in Dinteloord, ter afsluiting van het sportseizoen, de jaarlijkse Beachweek van start gegaan. Beter weer konden de deelnemers en de toeschouwers niet treffen en dat was in het verleden wel eens anders bij de zomerse activiteiten, die meermaals naar binnen moesten worden verplaatst.

Gisteren was het, in en rond de ‘zandbak’ voor de sporthal, echter net alsof je daadwerkelijk aan een vakantiestrand vertoefde. ’s Middags kwamen daar de C- en D-spelertjes in actie die zich hadden opgegeven voor de wedstrijd, die De Buitelstee in samenwerking met zaalvoetbalvereniging Prinsland had georganiseerd.

In de avonduren was het de beurt aan de senioren om hun krachten te meten in het mulle zand. Op het terras was gezorgd voor een ‘strandbar’ met lekkere koele drankjes en een barbecue.

Dinsdagavond wordt de Beachweek vervolgd met het beachvolleybaltoernooi van VoVerdi voor de jeugd en woensdagavond kunnen volwassenen deze populaire sport beoefenen.

Zaterdag 18 juli is er in de middaguren weer een beachsoccertoernooi, maar dan voor de E’tjes en de F’jes en ’s avonds een beachvolleybaltoernooi voor vrienden-, familie, – bedrijven-, en verenigingsteams.