Auto over de kop: 2 gewonden

DINTELOORD – Bij een eenzijdig ongeval op de A4 ter hoogte van Dinteloord zijn gisteravond twee personen gewond geraakt. De auto is meerdere keren over de kop geslagen en uiteindelijk ondersteboven in de berm tot stilstand gekomen. Twee personen zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De oorzaak van het ongeval is niet bekend.

Het ongeval gebeurde zondagavond even na half tien. Twee ambulances, brandweer, politie en Rijkswaterstaat kwamen met spoed ter plaatse. Het voertuig is door onbekende oorzaak van de weg geraakt, meermaals over de kop geslagen en uiteindelijk ondersteboven in de berm tot stilstand gekomen. Twee personen zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Rijkswaterstaat sloot de toerit van de A4 in de richting van Rotterdam tijdelijk af.

Een bergingbedrijf heeft de zwaar beschadigde auto afgevoerd.. De brandweer heeft nog een korte zoektocht gemaakt naar eventuele andere slachtoffers maar al snel werd duidelijk dat er maar twee personen in het voertuig zaten

foto en info: 112Markiezaten ©2019