Zodra ‘corona’ het toelaat: Leef Vitaal Club opent deuren aan de Pompstraat

STEENBERGEN – Een nieuwe club opent zijn deuren aan de Pompstraat in Steenbergen. De leden van deze club hebben behoefte aan een gezonder leven door goede voeding, meer bewegen, coaching en voldoende rust. Zij worden daarin begeleid door Sam en Wilma Dihal die met deze ‘Leef Vitaal Club’ een evenwichtige levensstijl dichterbij de mensen willen brengen. Het echtpaar is klaar voor de ontvangst, het is alleen even afwachten wat corona nog in petto heeft.

De Leef Vitaal Club van Sam en Wilma mag dan nieuw zijn, het echtpaar is alles behalve onbekend in de gemeente Steenbergen. Sam startte jaren geleden als personal trainer en opende in 2013 de praktijk LeefVitaal. Wilma sloot daar als life coach bij aan.

Bamboe-behang

Buurman Deltacom kantoorautomatisering is sinds kort eigenaar van het pand aan de Pompstraat. De laatste gebruiker was de outlet van kledingzaak Zipp. Die tijd is verdwenen achter strak gestucte witte wanden, een sfeervol bamboe-behang (handwerk van Wilma) en een glimmende laminaatvloer. Daarop staan de toestellen waarop de leden straks gaan werken aan een gezonder leven met behulp van de Milon-cirkel; twaalf hypermoderne fitnesstoestellen waarmee de gebruiker in 35 minuten tijd werkt aan kracht en conditie.

Zelf aan de slag

Nieuwe leden beginnen met een ‘full body scan’ van waaruit een op maat gesneden plan rolt. Dit wordt ge-upload naar het Milon-systeem waarna het echte werk beginnen, want hoe high tech het allemaal ook klinkt, de sporters moeten echt zelf aan de slag om hun doel te bereiken. Tijdens het sportieve rondje worden de leden voortdurend bijgestaan door professionele begeleiders. “We hebben een leuk, gevarieerd team in de leeftijd variërend van 19 tot begin 50,” vertelt Sam enthousiast.

Alle beweging is goed

De Leef Vitaal Club is een nieuw onderdeel van Praktijk LeefVitaal dat naast de personal training ook een voedingspraktijk in de Knotwilg en een life coaching praktijk aan huis kent. Dihal: “We hebben nu drie locaties, maar ze staan allemaal met elkaar in verbinding.”

Wie behoefte heeft aan meer kan dus gebruikmaken van alle expertisegebieden die Sam en Wilma beheersen “Maar, wil je alleen de Milon-cirkel doen bij de Leef Vitaal Club in de Pompstraat dan is dat ook prima. Het is ons streven om iedereen in de gelegenheid te stellen aan zichzelf te werken op een manier die past, zowel qua persoon als qua budget. Alle beweging is goed, maar wel met de juiste begeleiding!”

Foto: Sam en Wilma Dihal openen zodra het kan hun nieuwe Leef Vitaal Club aan de Pompstraat in Steenbergen.