Winnende Foto van de Maand November

Met een overgrote meerderheid van stemmen heeft Marjolein Kranendonk uit Steenbergen de verkiezing Foto van de Maand November gewonnen. Van harte proficiat met deze eervolle prestatie!

Marjolein fotografeerde de Gummaruskerk in een sneeuwbui die op 20 november viel en dat leverde een sprookjesachtig plaatje op.

Een witte Kerst zit er dit jaar niet in, wat echter niet wil zeggen dat u dezer dagen geen mooie foto’s zou kunnen maken, om in te sturen voor de verkiezing van de Foto van de Maand December.

Van de kerstboom, het uitpakken van de cadeautjes, de kerstmaaltijd, het samenzijn met familie en vrienden: mogelijkheden te over. Ook andere december-foto’s zijn uiteraard van harte welkom en kunnen ingezonden worden tot en met 5 januari.

Alle maandwinnaars van 2013 dingen vervolgens mee naar de titel Foto van het Jaar en maken kans op een workshop bij André Roosenburg Fotografie in Steenbergen.

De voorwaarden van de wedstrijd luiden: Foto’s moeten daadwerkelijk in de maand december zijn gemaakt, binnen de grenzen van de gemeente Steenbergen en dienen een minimale bestandsgrootte te hebben van 1Mb.

Vermeld bij uw inzendingen s.v.p. altijd waar en wanneer de foto’s zijn genomen en wat u er zelf zo bijzonder aan vindt.

Inzenden is mogelijk via:

http://info@kijkopsteenbergen.nlen/of http://redactie@steenbergsecourant.nl

Veel succes, we zien ze weer graag verschijnen!