Winnaar Kijk-op-Steenbergen-rondvlucht nu bekend

Anneke de Ron uit Steenbergen is de winnaar geworden de Kijk-op-Steenbergen-rondvlucht die werd verloot onder de inwoners van de gemeente Steenbergen die zich tot op heden hebben aangemeld voor een gratis lidmaatschap op KijkopSteenbergen.nl.

Anneke kreeg de prijs uitgereikt in Peuterspeelzaal Pipi, waar zij een van de leidsters is. Toen het nieuws van de prijs haar bereikte maakte de winnares alvast een eigenhandig voorproefje op de komende vlucht. Ze sprong namelijk namelijk een gat in de lucht: “Ik sta helemaal te shaken. Normaal win ik nooit wat”, zo liet ze enthousiast weten. De kleintjes op de Peuterspeelzaal kregen te horen hoe blij hun juf was en hoe spannend ze het vindt om in een klein vliegtuig boven de gemeente Steenbergen te gaan vliegen. De peuters vonden dit alles natuurlijk prachtig, helemaal omdat ze met de winnaar op de foto mochten.

Het gaat overigens goed met de lidmaatschappen. Steeds meer inwoners melden zich aan. Zij tonen daarmee hun betrokkenheid bij de gemeenschap waarin ze wonen en kunnen meteen meeprofiteren van de huidige en toekomstige voordelen.

Bent u al aangemeld?
Heeft u zich nog niet aangemeld? Gewoon even doen hoor: het lidmaatschap is geheel gratis. Het enige dat u moet doen is uzelf eenmalig registreren. U kunt dit eenvoudig doen via: KijkopSteenbergen.nl/registreren

Dat is in een wip gebeurd. We hopen dat iedere inwoner van de gemeente Steenbergen lid wordt.