Werk van Annie van Hees in kijkdoosetalage

STEENBERGEN – Het kunstforum heeft een nieuwe kijkdoosetalage ingericht in het pand Kaaistraat 41. Hierin wordt werk gepresenteerd van de Halsterse kunstenares Annie van Hees.

Van Hees (51) is geboren in Bergen op Zoom en ging aan de slag als modinette, na een cursus modetekenen. Ze is een dochter van amateurschilder Martien Franken, gaf vele jarenlang les en werd lid van ‘Het Schilderclubje’ waar ze de grondbeginselen kreeg bijgebracht van Piet Verheezen. Ook de schilderlessen van beeldend kunstenaar Rick Lelieveld droegen bij aan haar ontwikkeling. Annie van Hees schildert zowel met olieverf als acryl. Haar stijl loopt erg uiteen, van klassiek geschilderde schilderijen, via modern ogende werken naar aquarel ansichtkaarten. Ze nam deel aan tentoonstellingen in het Heemhuis en het Hof van Ram.

Deze kijkdoosetalage is de komende drie maanden te bekijken.

Het kunstforum roept ondernemers die hun etalage beschikbaar willen stellen op om contact op te nemen via steenbergen@kunstforum.nu. Ook kunstenaars die graag willen exposeren kunnen zich hier melden. Zie ook: www.kunstforum.nu.