zaterdag 10 november 2018, 14:00

Welberg vergeet de punten thuis te houden

Sc Welberg 1 - DVVC 1, (rust 3 – 0) Eindstand 3 - 3

WELBERG - De koploper DVVC, in 5 B uit Dongen kwam op bezoek op de Welberg, dus alle ingrediënten voor een mooie wedstrijd waren aanwezig?
Voor aanvang van de wedstrijd is er een minuut stilte voor de vorige week op veel te jonge leeftijd overleden echtgenote van Bouke van Hooijdonk, Welberg speelt met rouwbanden. Met een kleine plechtigheid is er de onthulling van een gedachtenisbord aan Sofie, dat een plaats heeft gekregen achter het doel.

Beide teams beginnen voorzichtig met een aftastende fase aan de wedstrijd, waarin geen cadeautje weggeven wordt. Toch is het Welberg dat in de 15e minuut de score kan openen. Doelpunten komen van Tom Mulder en Dennis Luijks (2x). Met een 3-0 stand gaan beide ploegen de rust in en denkt Welberg op rozen te zitten.Na de thee start DVVC voortvarend en probeert Welberg onder druk te zetten. Dat lukt heel aardig en zorgt er voor dat de Dongenaren de eindstand op 3-3 brengen. Dit geeft een juist beeld van de wedstrijd die twee verschillende helften kende. Toch is het zuur dat Welberg na een voorsprong van 3-0 met de rust de punten niet thuis kan houden en de overwinning in feite weggeeft.

Aanstaande zondag 11 november is Welberg 1 vrij van competitie.

Door: Ad Bogers