Weg N257: Steenbergen – Dinteloord twee weken dicht

STEENBERGEN/DINTELOORD – De Dinteloordseweg (vanuit Steenbergen bekeken) of Steenbergseweg (vanuit Dinteloord bekeken) gaat twee weken lang geheel dicht. Dit vanwege het aanbrengen van een nieuwe deklaag. Dat gebeurt van maandag 21 augustus tot maandag 4 september. De fietspaden blijven om en om wel open. De busroute wordt gewijzigd en de afvalinzameling blijft intact. Verkeer tussen Steenbergen en Dinteloord kan het beste via de A4 gaan rijden.

De werkzaamheden vinden plaats tussen de rotonde aan de Afgeslechtedijk / Rondweg / Nassaulaan / Dinteloordseweg en die bij Dinteloord. Deze laatste wordt ook geheel in de wegdekvervanging meegenomen. Ook de fietspaden worden onderhanden genomen. Hier worden de betonplaten verwijderd en komt een asfaltering.

Bedrijven en woningen blijven bereikbaar

Tijdens de werkzaamheden blijven de woningen en bedrijven langs de N259 bereikbaar, maar dient rekening te worden gehouden met overlast. Ook de bereikbaarheid voor hulpdiensten wordt gegarandeerd.

Bushaltes vervallen gedeeltelijk

De busdiensten krijgen door de afsluiting een aanpassing. Zo vervallen de haltes aan de Molenweg, Wipstraat en Rondweg en die in Dinteloord tijdelijk. Bij Dinteloord komt een tijdelijke halte op de carpoolplaats. De bussen rijden Dinteloord dus niet in. In Steenbergen wordt vanaf de Franseweg direct naar het busstation aan de Burgemeester van Loonstraat gereden. Vandaaruit gaat het via Kade en Zeelandweg-Oost naar de A4 en vervolgens richting Dinteloord.